Έναρξη Συνομοσπονδίας Εκτός Βουλής Οργανώσεων

www.alliellada.gr
email: nele@dimopolis.gr
Τηλ.: 210-3632000
Fax: 210-3610882

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Tην Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 και ώρα 12:30, κατά την ίδια ημερομηνία της 2ης επετείου του Δημοψηφίσματος 2015, εξαγγείλαμε δημόσια και διαβουλευτήκαμε για τα ζητούμενα και την πορεία μιας νέας Συνομοσπονδίας των απελευθερωτικών δυνάμεων που υποστήριξαν το «ΟΧΙ» στο προπέρσινο Δημοψήφισμα. Η επωνυμία αυτής «ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ» (www.alliellada.gr) επιλέχτηκε για να συσπειρώσει τα πολλά βαγόνια μιας ευρύμορφης αμαξοστοιχίας εκτός Βουλής Δημοκρατικών και Πατριωτικών κομμάτων και Κοινωνικών Οργανώσεων, μετά τη φετινή «Γιορτή Παλιγγενεσίας» της 25ης Μαρτίου 2017 (http://www.s120s.gr/?p=2706).

Η Συνέντευξη Κοινού μεταδόθηκε ζωντανά διαδικτυακά:

Μέρος Α’

 

Μέρος Β’

 

Μέρος Γ’

 

μέσω Facebook και αναρτήθηκε στη νέα μας ιστοσελίδα (www.alliellada.gr). Καλούμε όλους να συμβάλουν με τις ιδέες και τις γραπτές τους συμβολές άμεσα και δημοκρατικά στη δημιουργία της Συνομοσπονδίας και στην ολοκλήρωση της ιστοσελίδας, η οποία θέλουμε ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΟΥΝ, αφού μόλις αναρτήθηκε και μόνο με αναφορές στα ιστορικά της προηγούμενα.

Το ίδιο απόγευμα ακολούθησε εκδήλωση στον ίδιο χώρο της θετικά διακείμενης πολιτικής οργάνωσης «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» με κεντρικό ομιλητή τον γνωστό καθηγητή Πολιτικών Επιστημών και συνεπή αγωνιστή των απόψεων για μια αυθεντική Δημοκρατία, κ. Γιώργο Κοντογιώργη.

Ελπίζουμε ότι κρατώντας την ιδιαιτερότητα της κάθε συλλογικότητας που ανήκουμε στα βαγόνια αυτής της αμαξοστοιχίας, θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε αποτελεσματικά με το προτεινόμενο μοντέλο και αναδεικνύοντας τους μηχανοδηγούς με βάση τα ταλέντα τους και αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες. Ήδη ανακοινώθηκε η Σύμπραξη των Κοινωνικών Ορανώσεων : ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ, Νέα Ελληνική Συντακτική Εθνοσυνέλευση, Νέα Ηλιαία, Διαρκής Εθνοσυνέλευση Ελληνισμού και το «Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας» στη Συνομοσπονδία «ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ».