Το ΟΧΙ ήταν επιλογή των Άγγλων. Τι θα κάνουμε εμείς;

του Γιώργου Βράϊλα

Το μεγάλο Ψέμα διαιωνίζεται:

Το  “ΟΧΙ ” του 1940 ήταν απόφαση του αγγλικού επιτελείου διακυβέρνησης της τότε Ελλάδας και όχι του Ι. Μεταξά.

Πρέπει να γνωρίσουμε επιτέλους ότι ποτέ δεν Ελευθερωθήκαμε μέσα στους αιώνες. Πάντα όσοι θέλανε να έχουν δύναμη, για να κυριαρχήσουν και να γίνουν, κοσμοκράτορες πάνω στην γη.

Έπρεπε να έχουν την Ελλάδα στην κατοχή τους. Σαν να ήμασταν η σκυτάλη της δύναμης. Σαν να ήμαστε το φως της Νίκης.

Αυτός που έχει τον έλεγχο και την μοίρα μας, στα χέρια του, μπορεί να κυριαρχήσει σε όλους.

Οι Άγγλοι είχαν τον έλεγχο ακόμα και στην αντίσταση. Όταν πήρε ο πατέρας μου το τιμητικό έπαινο Ανδρείας, από την Αγγλική κυβέρνηση με υπογραφή του Ρότσιλ, και την εντολή μετά την παραλαβή να το κάψει.

Αυτά δεν τα έχει ο Αγγλικός στρατός σαν έγγραφα; Πως έως σήμερα τα κρύβει; Χωρίς να τιμάει τους Ήρωες;

Μετά που αποφάσισαν να χωρίσουν τις εξουσίες..
Τότε παρέδωσαν την Ελλάδα στους Αμερικάνους. Κάποιοι είπαν όταν κυβερνούσαν την Ελλάδα: “Ανήκουμε στην Δύση”. Αυτό καταλαβαίνετε ότι πρόδιδε, την βαθύτερη πραγματικότητα που έως σήμερα συμβαίνει, με όποιους και να είναι κυβερνήτες. Με όποιο μανδύα ή κόμμα ή παράταξη ή τάξη.

Η Ελλάδα μας δυστυχώς γι’ αυτό μας ματώνει, γιατί ποτέ δεν Ελευθερώθηκε από τα νύχια τους. Το ότι χώρισαν σήμερα σε τρία μέρει τα εξουσιαστικά τους πλοκάμια,ώστε να ήμαστε υποχείρια τους ήταν δική τους ανάγκη. Κράτησε η Αγγλία τον οικονομικό-τραπεζικό τομέα. Η Αμερική τον  στρατιωτικό τομέα. Η άλλοι τον θρησκευτικό-πνευματικό-ηθικό τομέα.

Όλα είναι υπό έλεγχό χωρίς να φαίνεται τίποτα. Το χειρότερο είναι το τελευταίο,γιατί έτσι μας διαλύουν σαν οντότητες, σαν έθνος, σαν παράδοση. Την μεγαλύτερη μάχη την δίνουν στο να αλλάξουν τις ηθικές αξίες, να αλλοτριώσουν την σωστή  αγωγή, στην παιδεία, στην πληροφορία, στην γνώση.

Δεν θα επεκταθώ άλλο εδώ, γιατί το αντίδοτο, μας το έχουν δώσει οι Παππούδες μας με τα Δελφικά Παραγγέλματα που θα φωτίσουν, ξανά όλη την Ανθρωπότητα.

Όταν αναπτύχθηκε η βιομηχανία της Δύσης και έβαλαν τους ανθρώπους να δουλεύουν, σαν εξαρτήματα, της Βιομηχανικής παραγωγής. Τότε η παραγωγή έγινε αξία στα μονοπώλια. Και τις παγκόσμιες Αγορές τα διεθνή τραστ. Έτσι θεώρησαν ότι η μάζα των δούλων, δεν έχει λόγο στις αποφάσεις των Επιχειρήσεων. Οι έχοντες χρήμα αποφασίζουν για την τύχη όλων. Όταν η παραγωγή έφτασε,στην Γεωργία, και στην Κτηνοτροφία, τότε κατάλαβαν ότι η Βιομηχανία των Φαρμάκων και της τροφής, θα μπορούσε να ελέγχει την ανθρωπόμαζα. Έτσι έδωσαν νέα παραγωγή με νέα σκευάσματα που τα ονόμασαν μάλιστα ορμόνες ανάπτυξης. Για όλα τα φυτά και τα ζώα προς βρώση μας. Τρώγοντας, ή πίνοντας, ή αναπνέοντας, θα μπορείς να είσαι υπό τον Έλεγχό τους.

Δεν χρειάζονται αλυσίδες σιδερένιες για να σε δέσουν στον Καύκασό σου. Έχουν αόρατες ορμόνες ΦΟΒΟΥ, που είναι ικανές να σε φτάσουν στην Αυτοκτονία. Το τσιπάρισμα, θα γίνει όταν αυτοί θελήσουν.

Η μόνη σωτηρία μας είναι να μείνουμε ενωμένοι. Να αγαπήσουμε τους Φίλους μας. Να δημιουργήσουμε ΚΗΠΟΥΣ που θα ανθίσουν. Να μην μένουμε παθητικοί για όλα όσα μας συμβαίνουν και να απογοητευόμαστε, στην σκέψη ότι όλα είναι προσχεδιασμένα προς στον γκρεμό, ή τον πόλεμο, ή στις επιδημίες. Όλα τα έχουν εφαρμόσει, αλλά πάντα κάτι τους διαφεύγει, ότι δεν είναι Θεοί (όπως νομίζουν). Και ότι κάνουν τους έρχεται σαν μπούμερανγκ σε αυτούς, πάνω τους, και βγαίνει εις βάρος τους.

Το σκοτάδι ποτέ δεν Νίκησε. Το Φως πάντα βρίσκει τον Δρόμο της Ανατολής.

Η Αγάπη και ο Θεός Έρωτας θα νικήσουν Πάντα.

ΕίθΕ να Έρως-σθΈ αΕίν.