Νέα τακτική ραδιοφωνική εκπομπή “άλλη Ελλάδα” στο reconnection radio

Μαζί με τις ευχές μας για μια νέα δημιουργικά ανατρεπτική χρονιά το 2018, σας ανακοινώνουμε ότι ο δικηγόρος Γιώργος Λ. Κόκκας (https://www.facebook.com/gkokkas) ξεκίνησε προχτές 12/1/2018 και μας καλεί κάθε Παρασκευή στις 20:00 – 22:00 στην νέα τακτική ραδιοφωνική εκπομπή άλλη ΕΛΛΑΔΑ” από το διαδικτυακό ραδιόφωνο «RECONNECTION RADIO» (https://reconnectionradio.weebly.com/), που μπορεί να συμμετάσχει κάθε πραγματικά ενδιαφερόμενος!.
Στην εναρκτήρια αυτή εκπομπή (https://www.mixcloud.com/donalessandro/allh-ellada-with-georgos-kokkas-12-january-2018/) μαζί με τον μουσικοσυνθέτη Αλέξανδρο Χάχαλη και τον υπεύθυνο του σταθμού Αλέξανδρο Ξηντάρη παρουσιάστηκαν απόψεις για θέματα τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας και ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ !…….

Ειδικότερα, στα πλαίσια των Αρχών της Σύμπραξης άλλη ΕΛΛΑΔΑ” (https://www.alliellada.gr/?p=7690) εξετάστηκαν τα εξής θέματα:

  1. Για τις λαϊκές αντιδράσεις στο λεγόμενο «Μακεδονικό» και ιδίως για την σύσταση της οργανωτικής επιτροπής σχετικού συλλαλητηρίου στην Αθήνα (https://www.alliellada.gr/?p=8017), όπως αποφασίστηκε σε εκδήλωση του «ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ» (http://www.dimovoulio.gr/?p=3909) και της «Ν.Ελ.Σ.Ε.» (www.s120s.gr) της 9ης Ιανουαρίου 2018.
  2. Την έναρξη κυκλοφορίας Ελληνικού «κρυπτονομίσματος» (GREek Coin_GRE-CO ή του πιο Ελληνοκεντρικού «PERI-X») που αποτέλεσε αντικείμενο εκδήλωσης (https://www.alliellada.gr/?p=7942) της Σύμπραξης εκτός Βουλής Κομμάτων και Κοινωνικών Οργανώσεων «άλλη ΕΛΛΑΔΑ» της 7.1.2018.
  3. Η δημιουργία ενός δικτύου αυτοδιαχειριζόμενων ραδιοφωνικών και αργότερα και τηλεοπτικών σταθμών για άσκηση Κοινωνικού Ελέγχου από τους πολίτες με προτεινόμενη επωνυμία «Εναλλακτική Ανοιχτή Ραδιοφωνία Τηλεόραση» (https://www.alliellada.gr/?p=7983) (που ήταν και το αρχικό θέμα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε 9.1.2018).
  4. Το πρόγραμμα εναλλακτικού τουρισμού «ALTER EGO» (http://www.sped.gr/) για πλήρη επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου σε 12 μήνες τον χρόνο (https://www.alliellada.gr/?p=7972)με κοινότητες τουριστών ειδικών πολιτιστικών ενδιαφερόντων, που υιοθέτησε η «άλλη ΕΛΛΑΔΑ».

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΣΥΜΠΡΑΞΗ άλλη ΕΛΛΑΔΑ” και μια συνιστώσα της, το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», όπως αναγνώστηκαν στην εκπομπή μας αυτή αντίστοιχα:

Α. Δελτίο Τύπου Ε.Κ.Α.Δ.

Β. Δελτίο Τύπου “Άλλη Ελλάδα”

Οι νέες μας αυτές εκπομπές αποτελούν και συνέχεια των σημαντικών ραδιοφωνικών εκπομπών που παρουσίαζε επί μία και πλέον διετία από το αυτοδιαχειριζόμενο ραδιοφωνικό πρόγραμμα της ΕΡΤ OPEN: «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» (με τον αμεσοδημοκράτη συγγραφέα και πρώην Βουλευτή Γιάννη Καρακώστα και μπορείτε να ξανακούστε στην ιστοσελίδα http://www.dimopolis.gr/?page_id=4214 και «ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΤΩΡΑ!» (παρουσιάζοντας τις απόψεις πολλών Δημοβουλευτών, μελών της «Νέας Ελληνικής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης» και μπορείτε να ξανακούστε στην ιστοσελίδα http://www.s120s.gr/?page_id=2392 και αλληλέγγυων συνοδοιπόρων μας!).