ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Λ. ΚΟΚΚΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ

Όπως προεξαγγείλαμε, στη φετινή 3η επέτειο από το Δημοψήφισμα 2015, τέθηκε υπόψη των Ελληνίδων και Ελλήνων Δημοβουλευτών και υποψηφίων μελών της «Νέας Ελληνικής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης» προς διαβούλευση, μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2018, οπότε θα συνέλθουμε σε σώμα στην Πνύκα και με προοπτική να δημιουργηθεί Οδικός Χάρτης για μια νέα πραγματική Μεταπολίτευση, η ακόλουθη εισήγηση του Συντονιστή αυτών των Πρωτοβουλιών Πολιτών, δικηγόρου Γιώργου Λ. Κόκκα. Καλούνται όλες οι Ελληνίδες και Έλληνες πολίτες που επιθυμούν να συγκροτήσουν τοπικά Δημοβούλια στις αυτοδιοικούμενες νέες αυτοδιοικητικές μονάδες των Ελληνικών πόλεων – νομών, για να απαντήσουμε πραγματικά στο τι πρέπει να είναι ένας νόμος για την αυτοδιοίκηση που να φέρει επαξίως το προσωνύμιο «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ», να μας στείλουν έγγραφα τις απόψεις τους και τη διαθεσιμότητά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση nele@dimopolis.gr ή επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο 210-3632000.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ

ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,

ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ-

ΑΠΟ ΗΠΕΙΡΟ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ ΕΩΣ ΤΑ ΝΟΤΙΟΤΑΤΑ ΝΗΣΙΑ

ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΝΥΚΑΣ, 5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

OMOΦΩΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,

(Βασισμένη στην ανάλογη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των Η.Π.Α.)

Όταν στην πορεία των ανθρώπινων γεγονότων γίνεται απαραίτητο για έναν λαό

να διαλύσει τα πολιτικές σχέσεις που τον έχουν συνδέσει με κάποιους άλλους λαούς

προκειμένου να αναλάβει μεταξύ των δυνάμεων της γης,

την ξεχωριστή και ίση θέση την όποια οι Νόμοι της Φύσης και της Θείας Πρόνοιας

του διασφαλίζουν το δικαίωμα,

τότε, χάριν ενός αξιοπρεπούς σεβασμού για την Ιστορία της Ανθρωπότητας, χρειάζεται να διακηρύξει τα αίτια που τον ωθούν σε αυτοπροσδιορισμό

και σε αποχωρισμό από τους Δυνάστες του!

Θεωρούμε τις ακόλουθες αλήθειες να είναι αυτονόητες,

  • Δηλαδή ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι και πρέπει να λειτουργούν ισότιμα, ότι είναι προικισμένοι από το Δημιουργικό Αρχαίτιο και τους φυσικούς νόμους με συγκεκριμένα απαραβίαστα Δικαιώματα, μεταξύ των οποίων είναι: η ζωή, η ελευθερία και η επιδίωξη της ευτυχίας.
  • Ότι για να εξασφαλιστούν αυτά τα δικαιώματα, υπάρχουν οι Κυβερνήσεις και υπογράφονται «Κοινωνικά Συμβόλαια», όπως είναι τα αποκαλούμενα «Συντάγματα» μεταξύ των Ανθρώπων, αντλώντας τις εύλογες εξουσίες τους από την συναίνεση των κυβερνωμένων.
  • Ότι, όποτε μια Μορφή Κυβέρνησης ή Συνταγματικής δομής μιας Πολιτείας γίνεται καταστροφική για τους σκοπούς αυτούς, είναι Δικαίωμα του Λαού να την αλλάξει ή να την καταργήσει και να αναθέσει σε μία νέα κυβέρνηση ή να δημιουργήσει ένα άλλο Σύνταγμα, θέτοντας τα θεμέλιά τους σε τέτοιες θεμελιώδεις αρχές και οργανώνοντας εξαρχής τις εξουσίες και λειτουργίες της σε τέτοια μορφή, ώστε να τους φανεί στο συγκεκριμένο Λαό πιθανότερο, ότι έτσι θα εξασφαλιστεί η Ασφάλεια και η Ευτυχία του Λαού αυτού.
  • Η σύνεση, όντως, υπαγορεύει ότι Κυβερνήσεις από καιρό εγκαθιδρυμένες δεν θα πρέπει να αλλάζουν για μικρές και παροδικές αιτίες. Και κατά συνέπεια όλες οι εμπειρίες των Λαών έχουν δείξει, ότι η ανθρωπότητα είναι περισσότερο διατεθειμένη να υπομένει, όσο τα δεινά είναι υποφερτά, παρά να διορθώνει την πορεία της, καταργώντας ακόμη και λανθασμένους Θεσμούς τους οποίους είχε συνηθίσει!
  • Όταν όμως μια μακρά σειρά προσβολών και καταχρήσεων, που επιδιώκοντας πάντα το ίδιο στόχο, αποκαλύπτουν στον Λαό ένα σχέδιο για να τον υποτάξουν κάτω από ένα απόλυτο δεσποτισμό, τότε είναι δικαίωμά του, είναι καθήκον του, να αποτινάξει μια τέτοια Κυβέρνηση και να εγκαθιδρύσει νέο Σύνταγμα για τη μελλοντική ασφάλειά του.
  • Τέτοια υπήρξε η υπομονετική ανοχή των Νεοελλήνων στους δύο αιώνες ύπαρξης και λειτουργίας του Νεοελληνικού Κρατικού μορφώματος, που ουδέποτε υπήρξε ανεξάρτητο, πέραν των χρόνων μετά την επανάσταση του 1821 με τις 3 Συντακτικές Εθνοσυνελεύσεις και μέχρι τη διακυβέρνηση του Ιωάννη Καποδίστρια!
  • Και τέτοια είναι σήμερα η ανάγκη που μας υποχρεώνει να αλλάξουμε το προηγούμενο Σύστημα της ολιγαρχικής «Κομματοκρατίας» και κάθε από αυτήν προκύπτουσα κυβέρνηση της Ελλάδας, που αποδεδειγμένα τους δύο τελευταίους αιώνες μας οδηγεί σε συμφορές.
  • Η ιστορία του Νεοελληνικού Κράτους – «Προτεκτοράτου» είναι μια ιστορία επανειλημμένων προσβολών και καταχρήσεων, εθνικών διχασμών και εμφυλίων πολέμων, από τη «Βαυαροκρατία» και Βασιλεία ως τώρα, με άμεσο στόχο τη δημιουργία μιας απόλυτης Τυραννίας  σε όλες τις πόλεις της Επικράτειάς μας και στους Νομούς που αυτές ανήκουν.  

Για να αποδειχθεί αυτό, ας παραθέσουμε δεδομένα στους ειλικρινείς πολίτες : 

Η «ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ» ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΑ

ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟΓΙΑ ΝΑ ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ:

 

  • Έχει αρνηθεί την συγκατάθεσή τους με Δημοψηφίσματα για τους νόμους, τους πιο σωστούς και αναγκαίους για το κοινό καλό !
  • Έχει δημιουργήσει μια πληθώρα νέων θέσεων Δημοσίων Υπαλλήλων, που αποτελούν στρατούς ψηφοφόρων των κομμάτων εξουσίας και έχει στείλει εδώ ορδές «εξωχώριων» υπαλλήλων και Δυναστών, που καταπιέζουν το λαό μας και να του πάρουνε το βιος του ! 
  • Έχει διατηρήσει ανάμεσά μας, σε καιρούς ειρήνης, Μόνιμες Δυνάμεις Καταστολής χωρίς τη συγκατάθεση των Πολιτών, που θα έπρεπε με Δημοψηφίσματα ν’ αποφασίζουν σε όλα τα μείζονα Εθνικά Θέματα!
  • Έχει επιδράσει στο ισχύον Σύνταγμα, ώστε να καταστεί η Εκτελεστική εξουσία ανεξάρτητη και ανώτερη από την πολιτική, Νομοθετική και Ελεγκτική εξουσία!
  • Μας έχει, σε συνδυασμό με άλλους, καθυποτάξει την τελευταία δεκαετία σε μια δικαιοδοσία ξένη προς το Σύνταγμά μας, με τα λεγόμενα «Μνημόνια» και σε υπερεξουσίες αλλοδαπών Θεσμών μη αναγνωρισμένων από Νόμους!
  • Έχει δώσει τη σύμφωνη γνώμη της «Κομματοκρατίας» σε πράξεις για μια δήθεν Νομοθεσία προκειμένου:
  • Να μας κυβερνούν κυρίως εξωκοινοβουλευτικά σώματα δήθεν διεθνών «Εποπτικών Μηχανισμών» !
  • Να προστατεύονται εκείνοι, με εικονικές ασυλίες τους από την τιμωρία για τους φόνους που διαπράττουν εις βάρος των κατοίκων των Ελληνικών Πόλεων !
  • Να περιορίζουν με παράλογους Νόμους την Επιχειρηματικότητα, την Ανάπτυξη και το εμπόριό μας με τον υπόλοιπο κόσμο !
  • Να μας επιβάλουν φόρους δίχως τη συγκατάθεσή μας ! Να μας στερούν, σε πολλές περιπτώσεις, το όφελος της δίκαιης δίκης από ορκωτά δικαστήρια, όπως μια «Νέα Ηλιαία», πέρα από επαγγελματίες Δικαστές που επηρεάζονται, από τα προεδρεία τους τα οποία ορίζουν ύποπτες Κυβερνήσεις !
  • Να μας μεταφέρουν δια της βίας τη Δικαιοδοσία των Ελληνικών Δικαστηρίων πέραν από την Ελληνική Επικράτεια για να δικαστούμε ως Κράτος και Πολίτες για ανυπόστατες δήθεν οφειλές μας σε αλλοδαπούς και επαχθή αδικήματα !
  • Να καταργούν το ελεύθερο Σύστημα των Νόμων σε κάθε Ελληνική Πόλη, υποτάσσοντας σε αυτές μια Αυθαίρετη κυβέρνηση και διευρύνοντας τα όριά της, ενάντια στις Ευρωπαϊκές Αρχές της Επικουρικότητας και της ελεύθερης Περιφερειακής μας Ανάπτυξης, έτσι ώστε η Ελληνική επαρχία να καθίσταται άμεσα υποτελής στο υπόδουλο «Αθηναϊκό Κράτος», όπως δυστυχώς παραμένει και με το νέο σχέδιο νόμου για τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.), που αποτελεί ένα κακό παράδειγμα για την εισαγωγή της ίδιας απόλυτης εξουσίας και στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση !
  • Να καταργεί στην πράξη το Σύνταγμά μας και τους Καταστατικούς μας Χάρτες, καταργώντας έτσι και τους πολυτιμότερους νόμους των Δικαιωμάτων μας και αλλάζοντας συγχρόνως ριζικά τις μορφές των Διακυβερνήσεων μας !
  • Να μην αναγνωρίζουν τα «ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και να καταργούν τα Νομοθετικά σώματά μας, ενώ ισχυρίζονται ότι διαθέτουν την εξουσία να νομοθετούν χάριν ημών σε όλες τις περιπτώσεις, χωρίς να μας ρωτούν με Δημοψηφίσματα για όλα τα εθνικά σοβαρά μας ζητήματα όπως η ονοματοδοσία των Σκοπίων!

Εμείς, ως εκ τούτου, οι εκπρόσωποι των Ελληνίδων και Ελλήνων, που σε κάθε πόλη της Ελλάδας διαδηλώνουμε για το Σκοπιανό ζήτημα, ιδρύουμε φέτος το καλοκαίρι του 2018, τοπικές «Βουλές των Πεντακοσίων», για να ασκήσουμε τη Λαϊκή Κυριαρχία, που προβλέπει το Σύνταγμά μας, σε κάθε πόλη/νομό της Πατρίδας μας με αυτά τα «ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», τα αναφαίρετα Δικαιώματά μας με το άρθρο 120 του Συντάγματος!

Ταυτόχρονα, ξεκινούμε στις ετήσιες γιορτές Δημοκρατικών Μεταρρυθμίσεων, που τιμητικά ονομάσαμε πριν από 10 χρόνια «ΚΛΕΙΣΘΕΝΕΙΑ», τον Οδικό Χάρτη για τη χειραφέτησή μας από όλα τα πολιτικά κόμματα, που θα μας οδηγήσει στη σύσταση της «Νέας Ελληνικής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης» για Νέο Σύνταγμα, που θεμελιώθηκε στις 7 Μαΐου 2016 για να αποτείνει έκκληση προς το Ανώτατο Δικαστή του κόσμου για την εντιμότητα των προθέσεών μας, και να ορίσει τους νέους Συνταγματικούς κανόνες, με την εξουσία, που πηγάζει από εμάς τους απλούς ανθρώπους των Ελληνικών Πόλεων!

Με την επίσημη δημοσίευση αυτής της διακήρυξης δηλώνουμε, ότι αυτές οι ενωμένες πόλεις/αυτοδιοίκητοι νομοί της Ελλάδας, θα είναι και δικαίως όπως πρέπει να είναι, ελεύθερες και ανεξάρτητες, απαλλαγμένες από κάθε υποταγή σε εξωχώριους «Θεσμούς», καθώς και ότι κάθε πολιτική σύνδεση μεταξύ μας και της Ευρ. Ένωσης, θα πρέπει σύμφωνα με το δικαίωμα μας, τελείως να αναθεωρηθεί ή να μετατρέψουμε μαζί με τους άλλους Ευρωπαϊκούς Λαούς αυτήν σε «Ευρωπαϊκή Συμπολιτεία» με αυθεντική Δημοκρατία! Και ότι σαν ελεύθερες και ανεξάρτητες πόλεις της Ελλάδας, διαθέτουμε πλήρη εξουσία να διεξάγουμε διαπραγματεύσεις, για συμμαχίες εντός της Ελληνικής, Βαλκανικής και Ευρωπαϊκής Συμπολιτείας να διεξάγουμε εμπόριο, και να διαπράττουμε ότι άλλο έχουν το δικαίωμα να διαπράττουν οι αυτοδιοίκητες Πόλεις!

Και για την διακήρυξη αυτής της δήλωσης, στηριζόμενοι στην προστασία της Θείας Πρόνοιας, υποσχόμαστε αμοιβαία ο ένας στον άλλο τις ζωές μας και την Ελευθερία μας,  τις περιουσίες μας και την ιερή μας τιμή!