Εκδήλωση: «Η πρόταση της ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ με τον εκλογικό Συνασπισμό Δημοκρατικών Πατριωτικών Δυνάμεων»

 

Συμπολίτες μας, Ελληνίδες και Έλληνες !

Μετά από οκτώμισυ χρόνια μνημονιακής κατοχής της πατρίδας μας

ο προτεινόμενος Συνασπισμός Εκτός Βουλής Κομμάτων

και Κοινωνικών Οργανώσεων «άλλη ΕΛΛΑΔΑ» – www.alliellada.gr

εύχεται να ανατρέψουμε τη σαπίλα των κατεστημένων πολιτικών δυνάμεων

με δυναμισμό για να φέρουμε την ευτυχία το νέο έτος

και σας προσκαλεί όλους την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

στο ξενοδοχείο CARAVEL, στην Αθήνα, Αίθουσα «ΝΑΟΥΣΑ»
και ώρα 20:00 – 22:00 στην εκδήλωση με θέμα:

«Η πρόταση της ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

με τον εκλογικό Συνασπισμό Δημοκρατικών Πατριωτικών Δυνάμεων

μιας ενιαίας, αν και ευρύμορφης πολιτικής αμαξοστοιχίας,

στην οποία θα μπορούν να στοιχηθούν όλα τα βαγόνια

των πατριωτικών και δημοκρατικών συλλογικοτήτων

και ανεξάρτητων συνειδητοποιημένων αγωνιστών σε Συνομοσπονδιακή Βάση»


ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

Τηλέφωνο: 6944545888 – Fax: 2103610882 – Email:ekad@dimopolis.gr
Site: www.alliellada.gr


 

ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥ
ΕΥΡΥΜΟΡΦΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕA «άλλη ΕΛΛΑΔΑ»  –  www.alliellada.gr

[Ίδρυση και Σκοποί]

Η Σύμπραξη μη αντιπροσωπευόμενων στη Βουλή πολιτικών κομμάτων και οργανώσεων της Ελληνικής Κοινωνίας αποσκοπεί στην ποιοτική περιφερειακή ανάπτυξη της Ελλάδας, στην δίκαιη κατανομή των βαρών και στην μεγιστοποίηση της Δημοκρατίας με κύριο μέσο την εμπλοκή όλων των πολιτών στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων και την υποβάθμιση του ρόλου των πολιτικών και των κομμάτων σε αυτές.

[Διαδικασίες Άμεσης Δημοκρατίας]

Η Σύμπραξη μη εκπροσωπούμενων στη Βουλή Κομμάτων και Κοινωνικών Οργανώσεων που άμεσα προτείνεται να συγκροτηθεί συνδυάζει αφενός τη συνέπεια και συνέχεια και αφετέρου την κυκλική εναλλαγή όλων των ενδιαφερόμενων να συμμετάσχουν με κλήρωση για τις θέσεις ευθύνης, εφόσον πληρούνται συγκεκριμένα κριτήρια και συνεχή δικαιώματα ανακλητότητας των συμμετεχόντων στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων από τη βάση των μελών.

Οι ουσιαστικές αρμοδιότητες αποδίδονται με την καταγραφή της γνώμης της βάσης των μελών της με Δημοψηφίσματα, που βασίζονται στη διαδικασία που εφαρμόζει το Ιταλικό Κίνημα 5 Αστέρων με την πλατφόρμα «Ρουσσώ» και το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας με το σύστημα «ΠΕΡΙΚΛΗΣ» και υπεύθ.δηλώσεις Ν.1599/86.

 [Δομή και Όργανα Λειτουργίας της Σύμπραξης]

Η « Σύγχρονη Εκκλησία του Δήμου – Σ.Ε.Δ.» όλων των μελών – που συνιστά ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ και ανώτατο ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΙΚΟ όργανο της Σύμπραξης.

Οι τουλάχιστον 5μελείς θεματικές « Κοινότητες Άμεσης ΔΡΑσης – Κ.Α.ΔΡΑ.», που οι εκπρόσωποί τους συγκροτούν την «ΕΥΡΥΜΕΛΕΙΑ», κύριο όργανο παραγωγής πολιτικής .

Τα τοπικά «Δημοβούλια Πολιτών», το «Εθνικό Δημοβούλιο» και την «Διαρκή Εθνοσυνέλευση Ελληνισμού» και τη «Νέα Ελληνική Συντακτική Εθνοσυνέλευση».

Η δωδεκαμελής «Συντονιστική Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού», που αποτελείται από έξι μόνιμα + έξι κληρωτά μέλη και προτείνει, συντονίζει πανελλαδικά και εκτελεί τις λοιπές αποφάσεις.

 [Συντονιστική Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού (ΣΓΣΣ)]

Τα μέλη της Συντονιστικής Γραμματείας προέρχονται από έξι συνιστώντα μη αντιπροσωπευόμενα στα Κοινοβούλια Πολιτικά Κόμματα (τρία μόνιμα και τρία κληρωτά εναλλασσόμενα με εξάμηνη περιοδικότητα), από τέσσερις Κοινωνικές Οργανώσεις (2+2) και από δύο εναλλασσόμενους πολίτες. Η « Σύγχρονη Εκκλησία του Δήμου – Σ.Ε.Δ.» επιλέγει μεταξύ όλων των μόνιμων μελών τον Γενικό Συντονιστή.

[Δημοψηφίσματα]

Τα Δημοψηφίσματα των μελών της Σύμπραξης αποτελούν τον κύριο τρόπο λήψης των αποφάσεων που δεσμεύουν ανεπιφύλακτα όλα τα Όργανα αυτού.